zaterdag 17 augustus 2013

Anti-verveeltips


Verveel je je heel erg en lig je al de hele dag op bed? Of heb je geen idee wat je met je vriendin kunt doen? Dan heb ik een lijstje met wat anti-verveeltips, lees snel verder! Verander je kamer
Verschuif wat meubelen, ze je bed aan de andere kant van de kamer en doe nieuwe foto's in de fotolijstjes. Geef je kamer een kleine make-over! Als je je kamer niet wilt veranderen, kun je ook een grote schoonmaak doen. Gooi alles weg waar je niets meer aan hebt en haal eens een stofdoekje door je kamer. Daar ben je ook een hele dag mee bezig! 


Doe een fotoshoot met een vriendin
Trek jullie leukste kleren aan, doe iets leuks met je haar en doe je make-up lekker opvallend. Jullie zijn klaar voor een toffe shoot! Doe een camera in je tas en stap op de fiets op zoek naar een mooie locatie. Het is ook leuk om op meerdere locaties foto's te maken.
Regent het veel te hard? Tover je kamer om in een fotostudio en ga aan de slag, ook leuk!


Spelletjes spelen
Ga een middagje spelletjes spelen met wat vriendinnen! Oude bordspellen zoals Ganzenborden blijft natuurlijk leuk. Als jullie toe zijn aan iets nieuws kun je ook bijvoorbeeld Ranking The Stars spelen waarbij jullie zelf vragen bedenken! 

Wees actief
Ga lekker sporten! Een middagje vliegeren op het strand, skaten in het bos, baantjes zwemmen in het zwembad, een lange afstand joggen met muziek op, volleyballen in de tuin of op het strand of 30 km fietsen. Je wordt er fit van, het is gezond en je bent lekker buiten. 


Make-up testen
Test alle make-up die in je kast ligt en schrijft het op in een testboekje. Heb je een blog? Post dan een paar artikels over het testen! Is die waterproof mascara wel echt zo waterproof? En blijft die lippenstift wel echt 24 uur lang zitten? Test it!

Wat zijn jullie anti-verveel tips?

1 opmerking:

Dankjewel voor het plaatsen van een reactie, ik ben er erg blij mee en lees ze allemaal!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...